Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018


   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συμμετοχή της σχολικής μας χορωδίας, στην 10η Διεθνή Συνάντηση Καρδίτσας, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Η ΣΤ΄τάξη του σχολείου μας ,τραγούδησε τραγούδια του Μάνου Λοϊζου, υπό  την επιμέλεια της καθηγήτριας Μουσικής Κας Ζάρκου Χριστίνας και τη συνοδεία με κιθάρες, από τον Διευθυντή μας, Κο Ανδρικόπουλο Χαράλαμπο και τον δάσκαλο, Κο Μπαλτζώη Γιώργο. Οι μαθητές μας, με την υποδειγματική τους παρουσία, μας έκαναν υπερήφανους και κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την συγχαρητήρια επιστολή, από τον Κο  Ευθυμιάδη Νίκο, Διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας.



Καρδίτσα  27/3/2018
Προς  τον Διευθυντή
του  Δημοτικού Σχολείου Βραχατίου
κ.  Ανδρικόπουλο Χαράλαμπο
                                                        


Αγαπητέ  κ. Ανδρικόπουλε,
                Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά  για τη συμμετοχή της εξαιρετικής Χορωδίας  σας στην 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας.  Η  παρουσία σας  ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για το Φεστιβάλ Σχολικών  Χορωδιών. Η  πρωτοεμφανιζόμενη με την συγκεκριμένη νέα καθηγήτρια μουσικής, θαυμάσια Χορωδία σας προσέφερε ευχάριστες στιγμές. Η Χορωδία σας  ήταν πειθαρχημένη και ομοιογενής με ωραίο ήχο.
                Δεχθείτε τα συγχαρητήρια για την εμφάνιση της νεοσύστατης χορωδίας σας.
          Κύριε Ανδρικόπουλε, η Χορωδία σας άφησε θετικές εντυπώσεις για την απόδοση του προγράμματός της, το οποίο ερμήνευσε πειθαρχημένα, με καλή άρθρωση, ομοιογένεια φωνών και σκηνική παρουσία.
 Κυρίε Ανδρικόπουλε,
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κρατήσουμε την επαφή και να εξετάσουμε τη δυνατότητα η εξαιρετική Σχολική σας Χορωδία να εκπροσωπήσει το Θεσμό και την Ελλάδα σε Διεθνή Φεστιβάλ,  Διαγωνισμούς και Συναυλίες στο άμεσο μέλλον. Γι’  αυτό θα πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαφή. Θεωρούμε ότι η Χορωδία σας πληροί τις προϋποθέσεις για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το Φεστιβάλ Καρδίτσας στους διαγωνισμούς της Ιταλίας, στο Pagani ή στην Cosenza  και εγκρίνουμε τη συμμετοχή σας στο σημαντικό Μουσικό – Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Σαλέρνο της Ιταλίας από 23 έως 28 Ιουλίου 2018 που συνδυάζει συναυλία, χορωδιακό εργαστήρι, συμμετοχή και συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων της Νάπολης και πολλά άλλα ενδιαφέροντα μουσικό-εκπαιδευτικά θέματα.


            Ελπίζουμε να σας δούμε και του χρόνου στην 11η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 28 Μαρτίου έως 14 Απριλίου 2019.
           Συγχαρητήρια σε σας προσωπικά,  στα παιδιά, στους γονείς αλλά κυρίως στην εξαιρετική διευθύντρια χορωδίας κ. Χριστίνα Ζάρκου για το έργο που παρουσίασε.
 Η Διεθνής Καλλιτεχνική Επιτροπή θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα για να απονείμει και βραβεία.



Με εκτίμηση

Νίκος Ευθυμιάδης





ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΑΤΕ ΕΠΑΞΙΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ  ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

            Η Γ1΄ΤΑΞΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Η Γ1΄τάξη στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας έφτιαξε τρουφάκια μαθαίνοντας την προστακτική.