Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

                    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΥΟ  ΥΠΕΡΟΧΩΝ                             ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ



Οι μαθητές των τριών μεγάλων τάξεων, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023  παρακολούθησαν 

 το κορυφαίο έργο της παιδικής λογοτεχνίας της Πηνελόπης Δέλτα,
 «Ο Μάγκας» στο θέατρο Νέος Ακάδημος. Είναι η ιστορία ενός μικρού σκύλου που μέσα από κωμικά επεισόδια και περιπετειώδεις ανατροπές, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια και το ψέμα, το σωστό και το λάθος, την αξία της φιλίας και της συντροφικότητας και θα αποφασίσει να αντιμετωπίσει την αδικία μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους. 









Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, οι τρεις μικρότερες τάξεις,παρακολούθησαν στο Αλεξάνδρειο  Συνεδριακό Κέντρο   Λουτρακίου τη μουσκή παράσταση " Ο Κύριος Πνευμόνος".
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου παρουσιάζει την ολοκαίνουρια μουσικοθεατρική παράσταση «Ο κύριος Πνευμόνος» και καλεί τους μικρούς μας φίλους στη μαγική χώρα των πνευστών, τη Φυσοπεραχώρα. Εκεί ζει έρημος και μόνος Ο κύριος Πνευμόνος και δε θέλει να ακούει κανέναν ήχο παρά μόνο την «παφλαμουσική» της θάλασσας και το τραγούδι των πουλιών. Η ζωή του όμως και οι απόψεις του ανατρέπονται, γιατί στη Φυσοπεραχώρα καταφτάνει η παρέα των Πνευστών Παιδιών. Μετά από περιπέτειες και αντικρούσεις γίνονται όλοι μια οικογένεια και Ο κύριος Πνευμόνος κάνει μια μεγάλη πράξη, άκρως συγκινητική και ανθρώπινη. Κι έτσι αγαπάει κι αγαπιέται για πρώτη φορά στη ζωή του. Η μουσική νικάει. Η πνοή ενώνει.











  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  „Ostereiersuche“ ή  «Αναζήτηση των πασχαλινών αυγών!» Στο πλαίσιο του μαθήματος των Γερμανικών , πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχί...