Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018


ΚΑΡΔΙΤΣΑ 2018


Οι μαθητές της Στ΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου Βραχατίου έλαβαν μέρος στην 10η Πανελλήνια συνάντηση σχολικών χορωδιών Καρδίτσας με τραγούδια του Μάνου Λοΐζου σε επιμέλεια της καθηγήτριας Μουσικής του σχολείου μας της κ.Χριστίνας Ζάρκου. Τα παιδιά μας έκαναν υπερήφανους και όλοι μαζί γονείς και εκπαιδευτικοί τα καμαρώσαμε και μας συγκίνησαν.
   Ακόμα θα θέλαμε να πούμε  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας τους γονείς των μαθητών μας για την άψογη συνεργασία και την κατανόηση, καθώς και στο Δ.Σ του  Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που βοήθησε τα μέγιστα στην οργάνωση της εκδρομής  και στο Δήμο Βέλου –Βόχας που διέθεσε το πούλμαν της Χορωδίας του σχολείου μας.
Αυτό  το ταξίδι έγινε για να καμαρώσουμε τα παιδιά μας και μέσα σε ένα άριστο κλίμα συνεργασίας είχαμε την ευκαιρία να δούμε την επόμενη μέρα και μερικά σημαντικά μέρη της πατρίδας μας όπως είναι τα Μετέωρα και τα Ιωάννινα!


Καλή πρόοδο και προκοπή στα παιδιά μας!!!














































[





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

          ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ Στις 4 Απριλίου είναι η παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων. Μια μέρα αφιερωμένη στην προώθηση της υιοθεσ...