Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015

Η Β΄ΤΑΞΗ ΧΟΡΕΥΕΙ, ΑΠΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

                        
                                  


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Β' τάξη έκανε τη γιορτή των Χριστουγέννων. Περάσαμε πολύ ωραία, είπαμε ποιήματα και τραγούδια. Είχαμε ''ευχούλες'', ''ελαφάκια'', ''νάνους'', ''νεράιδες'', ''κούκλες'' και "παιχνίδια". Ήρθανε οι γονείς μας  να μας δούνε και την άλλη μέρα, όλο το σχολείο. Πήραμε πολύ δυνατό χειροκρότημα. Κάναμε πολύ ωραία γιορτή και τα κορίτσια κάναμε χορευτικό.                                                                                           
ΕΛΠΙΔΑ ΚΕΧΡΗ Β1΄                 Τα φετινά Χριστούγεννα, οι δασκάλες του σχολείου μας πρότειναν σε όλα τα παιδιά της Β΄τάξης να πραγματοποιήσουμε τη γιορτή των Χριστουγέννων. Αμέσως όλα τα παιδιά δεχτήκαμε με χαρά. Ο τίτλος του έργου που θα παίζαμε ήταν : "ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ".
Ξεκινήσαμε όλα τα παιδιά καθημερινές πρόβες με την κυρία Σοφία, τη δασκάλα του Β1 η οποία μας δίδαξε με υπομονή φιγούρες του χορευτικού για το τραγούδι "ΠΕΡΣΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ". Τα υπόλοιπα τραγούδια μάς τα δίδαξαν η μουσικός μας, η κυρία Μαρία και ο διευθυντής μας ο κύριος Μπάμπης Ανδρικόπουλος. Η ημέρα της γιορτής έφτασε και η αγωνία όλων μας ήταν μεγάλη. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν τέλεια. Το δυνατό χειροκρότημα των γονιών μας και των συμμαθητών μας, μάς έδωσε μεγάλη χαρά! Αυτή την τόσο ωραία γιορτή θα τη θυμάμαι για πάντα.


                                                                                ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΤΖΕΛΕΠΗ Β2΄Ακούστε τώρα ευχές και σκέψεις για τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ από τους μαθητές και τις μαθήτριες της  Β΄τάξης.                                                                                    
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2016                                   
                         
                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

                                       ΠΑΣΧΑ 2021 - ΕΥΧΕΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Η ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑ...